5 Stappen om een leven vol vrijheid te creëren.

Heb jij het gevoel dat er meer uit het leven te halen is?

Jouw buitenwereld is exact een reflectie van jouw binnenwereld.
Sta jij positief in het leven en zie je overal mogelijkheden, dan zullen deze op je pad komen. Heb je de overtuiging dat je vaak pech hebt en dat het vrije leven niet voor je weg is gelegd. Dan ziet alles er een stuk donkerder uit.

Geloof me
Ik herken dit!
Ik had nooit verwacht dat het leven dat ik nu heb mogelijk was..

Ik voelde me opgesloten in het leven dat ik had.
Een jaar geleden sprak ik de intentie uit: Ik wil kunnen gaan en staan waar ik wil met een beroep die me hierbij helpt.

Maar dit kwam niet zomaar.

Deed ik wat ik altijd al had gedaan, dan zal ik krijgen wat ik al had

Ik wilde weer op reis! De wereld in. Ik begon met trainingen van business coaches om mijn online bedrijf op te zetten om te kunnen reizen maar al snel miste ik het menselijk contact. Ik sprak uit dat ik graag op reis wil zijn, mooie mensen mag leren kennen en op die manier geld kon verdienen. De hoe zag ik nog niet.. Maar het uitspreken van mijn droom deed ik wel.

Daar kwam het op mijn pad! Het werken als reisleidster. Na een sollicitatie gesprek en trainingsdagen mocht ik al snel naar Sri Lanka en heb ik inmiddels meerdere reizen begeleid. Wat een vrijheid!

Hiermee wil ik laten zien dat jij jouw werkelijkheid creëert.

5 Stappen om en leven vol vrijheid te creëren. Pak een pen en papier bij de hand.

  1. Kijk naar je leven, hoe ziet het er nu uit? Waar woon je, vrienden, werk, routine? Knal het op papier! maak een mindmap met jezelf in het midden, gooi er tekeningetjes of woorden omheen.
  2. Nu de grote vraag, hoeveel ruimte heb jij in je dag voor dingen die je wel en niet leuk vind? Zet deze plusjes en minnetjes naast elkaar. Nu word het best duidelijk he?
  3. Droom groot! Leg je hart op je hand en vraag jezelf af, waar wordt ik nou gelukkig van? Waar verlang ik zo naar? Teken een wolk met je dromen hierin. Let op: hier komt je ego die zegt; nee dat grote kasteel op het strand of die steunende vriendengroep om me heen, ha dat kan niet! Maar ik vertel je nu, DAT KAN WEL! Even niet luisteren dus.
  4. Nu het duidelijk is hoe jij je leven inricht, waar je tijd aan besteed en wat je verlangens zijn is het tijd om mogelijkheden in je onderbewustzijn te programmeren. Maak een visionboard, neem eigen affirmaties op en beluister deze elke dag. Voel alsof je DAT leven al leeft inplaats van dat het meilen ver weg is. Want de energie/emotie die jij voelt, zet je uit. Wees die magneet!
  5. Zodra je ready bent is het werk aan de winkel. Laat het universum zien dat je serieus bent in wat je wil. Jij gaat een plan maken hoe je meer ‘JA IK LEEF‘ momenten in je dag brengt en hoe je praktische (kleine) stappen (elke dag) richting je droom zet.

Je zult vanzelf zien hoe je gesteund wordt, hoe er situaties en mensen op je pad komen en je dit naar een geheel ander leven brengt. De kracht ligt in het focussen op wat je we wilt, zodat alles wat niet bij je past vanzelf weg valt en ruimte maakt voor een nieuw leven.